Мъж от Юта, който отправял заплахи срещу Джо Байдън, беше застрелян от агенти на ФБР само

...
Мъж от Юта, който отправял заплахи срещу Джо Байдън, беше застрелян от агенти на ФБР само
Коментари Харесай

ФБР застреля мъж, заплашвал Джо Байдън

Мъж от Юта , който отправял закани против  Джо Байдън,  беше убит от  агенти  на  ФБР  единствено няколко часа преди визитата на президента на Съединени американски щати в западния щат, съобщи Агенция Франс Прес.

Федералното бюро за следствие удостовери, че обвиненият е  бил погубен , когато специални  агенти  са се пробвали да връчат заповед за арест и обиск в жилище в Прово, град южно от Солт Лейк Сити.

ФБР отхвърли да идентифицира  убития мъж , като съобщи, че следствието продължава, само че в жалбата, подадена от федералните прокурори в Юта, той е посочен като Крейг Робъртсън.

Според жалбата 70-годишният  Робъртсън , който се разказва като „ MAGA Trumper “, неведнъж е  заплашвал  Байдън и други хора в изявления в обществените медии.

„ Чух, че Байдън идва в Юта “,  казва Робъртсън в обява тази седмица. „ Почиствам праха от снайперската пушка М24.

В  жалбата  се споделя, че с изключение на против Байдън, Робъртсън е отправял закани и против вицепрезидента Камала Харис и основния прокурор на Съединени американски щати Мерик Гарланд.

„ Времето е уместно за едно или две президентски  убийства „, се споделя в един от постовете. „ Първо Джо, след това Камала!!! “

Той също по този начин е  заплашвал , че ще простреля окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг, който е повдигнал обвинявания против някогашния президент Доналд Тръмп.

В жалбата са включени и фотоси от изявления на  Робъртсън  в обществените мрежи на богатата му сбирка от оръжия, в това число полуавтоматична пушка, която той назовава „ изкоренител на демократите “.

 

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР